Nova aplikacija HiTeam-a za Info Kioske
27.05.2024.
Nakon veoma uspešnog aplikativnog softvera koji je HiTeam Razvojni tim razvio za potrebe Nacionalne službe za zapošljavanje i koji su zajedno sa najsavremenijim Info Kioscima isporučeni u preko 50 gradova Srbije, još jedna organizacija se obratila sa molbom za softversko rešenje na ovim prelepim uređajima.

Naime, Turistička organizacija Vršca je želela da poboljša iskustvo turista pružajući im lakši pristup informacijama o lokalnim atrakcijama, događajima i uslugama. Cilj je bio da se postave interaktivni kiosci na ključnim lokacijama širom grada kako bi turisti mogli brzo i lako dobiti sve potrebne informacije. HiTeam je i ovog puta bio na visini zadatka, kreirajući vizuelno dopadljiv i korisnički prijemčiv interfejs koji na lak i intuitivan način omogućava pristup ažurnim informacijama vezanim za sve najvažnije atrakcije u gradu, događaje, korisne informacije o smeštaju, restoranima, kao i putanjama kako doći do istih. Takođe je omogućena i višejezična podrška, kao i ažuriranje sadržaja na daljinu.

Suvišno je reći da su klijenti iz Turističke organizacije Vršca bili prezadovoljni, kao i da su nagovestili da je ovo tek početak jedne uspešne saradnje, jer je u planu da se slični sistemi instaliraju i u drugim Turističkim opštinama širom Srbije.