Internet tehnologije
Od povezivanja do predstavljanja

Internet pristup

HiTeam je kao Internet Servis Provajder (ISP) licenciran od strane Republičke Agencije za Telekomunikacije (RATEL) i trenutno je u mogućnosti da poslovnim i privatnim korisnicima omogući tri načina povezivanja:

 • Povezivanje putem optičkog kabla

  U saradnji sa Telekom-om Srbije HITeam je putem optičke veze u mogućnosti da ponudi Internet pristup visokog kapaciteta. Trenutni kapacitet linka je 2.2 Gbps na lokacijama u Beogradu, Šapcu, Vršcu, Nišu.

 • Povezivanje bežičnim putem

  HITeam na teritoriji opštine Vršac i bližoj okolini nudi bežični pruistup preko svoje mreže kako privatnim tako i biznis korisnicima. Za više informacija obratite se našoj tehničkoj službi telefonom na broj (381) 65 828 12 54 (svakim danom od 07h do 21h), ili e-mailom na support@hiteam.co.rs

 • Povezivanje u saradnji sa drugim provajderima

  Na lokacijama gde HITeam ne poseduje svoje Internet kapacitete možemo Vam ponuditi Internet pristup u saradnju sa SBB-om i Telenor-om. Kompletnu brigu o Internet saobraćaju, opremi i podršku daje HITeam.

Preuzmite blanko ugovor

WEB dizajn i WEB hosting

HITeam nudi kompletnu podršku u vezi Vašeg predstavljanja na Internet-u.
Usluga obuhvata:

 • Registaciju Vašeg domena
 • Hosting vaše prezentacije
 • Izradu kompletne prezentacije
 • Konsalting oko strategije predstavljanja na Internet-u

Pogledajte naše reference

Preuzmite cenovnik

Email hosting

Hiteam sa licencom od strane kompanije Microsoft kao SPLA (Service Provider Licencig Agreement) partner, svojim korisnicima nudi svoje hosting rešenje na Microsoft Exchange platformi. U skladu sa našom strategijim da mi preuzimamo kompletnu brigu o Vašoj IT infrastrukturi, e-mail hosting vam omogućuje sigurnu i pouzdanu komunikaciju sa Vašim klijentima.

Cloud Servisi

Sve je više kompanija koje se odlučuju da svoje resurse prebace na Cloud tehnologije. Hiteam Vam može pomoći da izaberete optimalno rešenje: Cloud, OnPremise ili Hybrid rešenje prema Vašim potrebama. Microsoft Azure platforma i Office 365 ponuda su samo deo toga. U skladu sa Vašim konkretnim zahtevima možemo Vam ponuditi odgovarajuće rešenje.