Internet tehnologije
Od povezivanja do predstavljanja

Internet pristup

HiTeam je kao Internet Servis Provajder (ISP) licenciran od strane Republičke Agencije za Telekomunikacije (RATEL) i trenutno je u mogućnosti da poslovnim i privatnim korisnicima omogući tri načina povezivanja:

 • Povezivanje putem optičkog kabla

  U saradnji sa Telekom-om Srbije HITeam je putem optičke veze u mogućnosti da ponudi Internet pristup visokog kapaciteta. Trenutni kapacitet linka je 2.2 Gbps na lokacijama u Beogradu, Šapcu, Vršcu, Nišu.

 • Povezivanje bežičnim putem

  HITeam na teritoriji opštine Vršac i bližoj okolini nudi bežični pruistup preko svoje mreže kako privatnim tako i biznis korisnicima. Za više informacija obratite se našoj tehničkoj službi telefonom na broj (381) 65 828 12 54 (svakim danom od 07h do 21h), ili e-mailom na support@hiteam.co.rs

 • Povezivanje u saradnji sa drugim provajderima

  Na lokacijama gde HITeam ne poseduje svoje Internet kapacitete možemo Vam ponuditi Internet pristup u saradnju sa SBB-om i Telenor-om. Kompletnu brigu o Internet saobraćaju, opremi i podršku daje HITeam.

WEB dizajn i WEB hosting

HITeam nudi kompletnu podršku u vezi Vašeg predstavljanja na Internet-u.
Usluga obuhvata:

 • Registaciju Vašeg domena
 • Hosting vaše prezentacije
 • Izradu kompletne prezentacije
 • Konsalting oko strategije predstavljanja na Internet-u

Pogledajte naše reference

Email hosting

Hiteam sa licencom od strane kompanije Microsoft kao SPLA (Service Provider Licencig Agreement) partner, svojim korisnicima nudi svoje hosting rešenje na Microsoft Exchange platformi. U skladu sa našom strategijim da mi preuzimamo kompletnu brigu o Vašoj IT infrastrukturi, e-mail hosting vam omogućuje sigurnu i pouzdanu komunikaciju sa Vašim klijentima.

Cloud Servisi

Sve je više kompanija koje se odlučuju da svoje resurse prebace na Cloud tehnologije. Hiteam Vam može pomoći da izaberete optimalno rešenje: Cloud, OnPremise ili Hybrid rešenje prema Vašim potrebama. Microsoft Azure platforma i Office 365 ponuda su samo deo toga. U skladu sa Vašim konkretnim zahtevima možemo Vam ponuditi odgovarajuće rešenje.