Tehnološki park
Data centar

Veleprodaja opreme

U prizemlju poslovog dela objekta na površini od 203m2 obezbeđen je izložbeno prodajni prostor. U njemu će firme u Tehnoškom parku kao i ostali naši korisnici u Vršcu moći naći širok asortiman elektro i telekomunikacione opreme vodećih svetskih kompanija sa kojima HiTeam već dugi niz godina sarađuje. Deo asortimana te opreme HiTeam već godinama koristi u poslovima instalacija strukturno kablovskih sistema.


Proizvodni pogon

HiTeam je u svom objektu u Tehnološkom parku obezbedio i proizvodni prostor opšte namene ukupne površine od 438m2, zajedno sa prijemnim odeljkom. Prostor je kontrolisanim pristupom povezan sa ostatkom objekta a poseduje i posebnu teretnu platformu nosivosti 1500kg sa ulazom sa zadnje strane objekta. Prostor je potpuno opremljen. Deo kapaciteta će biti iskoršćen kao mini pogon za sklapanje strujnih ormana u saradnji sa austrijskom firmom Schrack.


Projekat ZELENDATA CENTAR

U posebno izdvojenom i obezbeđenom delu objekta na površini od 444m2 pripremljen je prostor za smeštaj opreme u DataCentru, kapaciteta do 100 rack-ova. U tu svrhu izgrađena je trafostanica ukupne snage 1MW, sa mogućnošću proširenja za dodatnih 1MW. Objekat je optičkom vezom povezan sa provajderima Telekom-om Srbija i SBB-om. Ukupan internet kapacit koji poseduje je 2.2 Gbps.

detaljnije…


Poslovne prostorije

Na dva sprata u poslovnom delu objekta na 530m2 nalaze se potpuno opremljene poslovne prostorije HiTeam-a. Prostor je obogaćen sa kafićem na dva nivoa gde zaposleni mogu da se opuste u trenucima odmora. Zaposlenima je na raspolaganju i sto za stoni tenis kao i niz drugih pogodnosti. Deo ovog dela je na raspoganju za korišćenje firmama sa kojima je HiTeam partner.