Prodaja hardvera i softvera
Garancija kvaliteta i pouzdanosti

Prodaja opreme

HiTeam je više od 15 godina vodeći sistem integrator Vršačkog regiona i u tom periodu je postao zvaničan partner vodećih IT i brendova potrošačke elektronike.

Kroz saradnju sa nama, mi ćemo:

  • Pomoći da identifikujete vrstu opreme koja će biti najbolja za vaš posao
  • Savetodavno pomognemo u izboru proizvođača opreme koji će zadovoljiti vaše poslovne potrebe
  • Omogućite da kreirate najbolje moguće okruženje u kojima će vaš bisnis napredovati
  • Vas vodimo kroz logističke zahteve složenih projekata
  • Izvršimo obuku zaposlenih koja će uticati na razvoj vašeg poslovanja
  • Implementirati sve najnovih tehnologije dostupne na tržištu Srbije u vašoj firmi
  • Preuzeti svu brigu o IT resursima, ukoliko vi nemate zaposlenih osoba IT struke

Osim opreme, HiTeam je tokom svih godina rada bi u mogućnosti da izvrši prodaju i implementaciju softwerskih rešenja vodećih brendova(Mirosoft, Adobe, Autodesk, Corel, Eset...)

Osim rada sa bisinis korisnicima, HiTeam ima i maloprodajni objekat, koji se nalazi na adresi Đure Jakšića 3 u Vršcu, i u svojoj ponudi ima veliki broj laptop i desktop računara, sve aktuelne računarske komponente, prateće računarsku i mrežnu opremu, televizore, mobilne telephone, tablete. Uz to, HiTeam se bavi i prodajom bele tehnike, malih kućnih aparata i ostale kućne tehnike.

Celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu: https://bitshop.rs/

U sklopu maloprodajnog objekta, nalazi se i servisno odeljenje sa osobljem koje poseduje iskustvo duže od 30 godina u struci. Servisne usluge koje su Vam dostupne su rešavanje hardverskih i softverskih problema kako laptop tako i desktop računara, zamenu njihovih delova, sklapanje računarskih konfiguracija po želji, a takođe možete računati i na stručne savete u rešavanju svih Vaših ostalih problema i nedoumica.