Projektovanje i realizacija mrežne infrastrukture
12.05.2021.

Današnji razvoj u IT segmentu umnogome zavisi od razvoja mrežne infrastrukture i reklo bi se da upravo ona čini jednu od oblasti sa najvišom stopom rasta u informacionim tehnologijama.

Pouzdana mrežna infrastruktura visokih performansi može u velikoj meri da utiče na povećanje produktivnosti zaposlenih, odnosno dostizanja odgovarajućih poslovnih ciljeva kompanija. Mrežna infrastruktura omogućava povezivanje i komunikaciju korisnika i aplikacija/servisa kompanije. Iz tog razloga, u procesu projektovanja i realizacije mrežne infrastrukture potrebno je analizirati način rada i zahteve konkretnih aplikacija koje se koriste u mreži kompanije.

Naši inženjeri imaju višegodišnje iskustvo u dizajnu i implementaciji mrežne infrastrukture. Realizovali smo različita rešenja u okviru malih, srednjih i velikih kompanijskih okruženja, tako da u svakom trenutku možemo ponuditi pouzdanu, sveobuhvatnu analizu postojećeg stanja kao i implementaciju optimalnih mrežnih rešenja koja znatno povećavaju IT efikasnost preduzeća.

Kažu da jedna fotografija vredi kao hiljadu reči, pa možda ove dve fotografije najbolje ilustruju razliku u izgledu korporativne mrežne infrastrukture - pre i nakon intervencije HiTeam-a.