Hemofarmov sajt zablistao novim sjajem
16.10.2019.

Početkom oktobra novi Hemofarmov korporativni web sajt je uspešno lansiran, čime je HiTeam još jednom dokazao da može uspešno da se nosi i sa najvećim dizajnerskim i developerskim izazovima kada je web tehnologija u pitanju.

Novi sajt je, po ocenama odgovornih lica u Sektoru za korporativne i marketing poslove Hemofarma, veliki iskorak u razvoju eksternih komunikacija na nivou čitave STADA grupe, i predstavlja korak dalje u vizuenom objedinjavanju i prezentovanju relevantnih informacija ove uspešne korporacije, bez obzira da li je reč o vestima, video snimcima, fotografijama, dokumentima, blogovima...

Predstojećem lansiranju novog web sajta prethodio je mukotrpan rad u prethodnih nekoliko meseci. „Internet projektni tim čiji smo integralni deo bili od prvog dana uradio je sjajan posao i zaslužuje sve pohvale. Posebno sam ponosan na svoj tim jer su svojim znanjem, posvećenošću i angažovanošću doprineli uspešnom lansiranju internet sajta, pri čemu su se sve vreme rukovodili idejom da vizuelni identitet i pristup informacijama bude originalan i prepoznatljiv - jednom rečju u duhu novog talasa digitalizacije”, rekao je Milan Šašić, tehnički direktor u HiTeam kompaniji.